Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nevíte si rady s výběrem? Nenašli jste co jste hledali? Potřebujete podrobnější informace o zboží?
 

Pak neváhejte, a napište nám váš požadavek na:
info@pracovni-pomucky.info
 

Rádi Vám poradíme.
Své dotazy volejte na: 

 

tel.: 777 66 55 08

 

Dotazy zodpovíme v pracovních dnech od 7 do 17 hodin

 



PPL ParcelShop
Posílejte nebo vyzvedávejte PPL balíky jednoduše u nás.

Spolupracujeme

 

padas - logo
PADASFM z.s. je airsoftovým střediskem, které připravuje jak kvalitní hráče a týmy na military akce, tak zkušené závodníky ve sportovní airsoftové střelbě Air IPSC. Vyjedeme nejen rádi na hory, na skály..., ale připravíme pro vás i vaši firmu zážitkový program.

 

NOVINKY

arr3NÁHRADNÍ PLNĚNÍ OD 01.10.2017Dodavatel zboží v režimu náhradního plnění je povinen vložit do evidence MPSV veškeré identifikační...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas NOSTRA safety s.r.o., se sídlem Staroměstská 1077, 738 01 Frýdek-Místek, IČ 27808874, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 30281 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
    • číslo objednávky
    • datum a čas pořízení objednávky
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části objednávky, kde lze nesouhlasit se zasláním dotazníku. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů