Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Nevíte si rady s výběrem?

Nenašli jste co jste hledali?

Potřebujete podrobnější informace o zboží? 

 

Pak neváhejte, a napište nám váš požadavek na:
info@pracovni-pomucky.info
 

Rádi Vám poradíme.
Své dotazy volejte na: 

 

tel.: 777 66 55 08

 

Dotazy zodpovíme v pracovních dnech od 7 do 17 hodin

 



PPL ParcelShop
Posílejte nebo vyzvedávejte PPL balíky jednoduše u nás.

 

Zásilkovna
Jsme výdejním i podacím místem.

 

Standardní zásilky

 

Hmotnost zásilky: do 5 kg
Max. rozměr 1 strany balíku: 70 cm
Max. součet rozměrů všech 3 stran balíku: 120 cm (např. balík o rozměrech 50×40×30 cm)

 

Zásilkovna CZ - 64,- Kč
Zásilkovna SK - 94,- Kč

 

Nadměrné zásilky

 

Hmotnost zásilky: do 10 kg
Maximální rozměr jedné strany zásilky od 70 cm do 120 cm nebo maximální součet rozměrů všech tří stran od 120 cm do 150 cm.

 

Zásilkovna CZ - 127,- Kč
Zásilkovna SK - 136,- Kč

 

Doběrečné

 

Zásilkovna CZ - 14,- Kč
Zásilkovna SK - 14,- Kč
Ceny přepravy jsou uvedeny s DPH

 

Spolupracujeme

 

padas - logo
PADASFM z.s. je airsoftovým střediskem, které připravuje jak kvalitní hráče a týmy na military akce, tak zkušené závodníky ve sportovní airsoftové střelbě Air IPSC. Vyjedeme nejen rádi na hory, na skály..., ale připravíme pro vás i vaši firmu zážitkový program.

 

Nostra safety dává dárky k objednávkám

 

Doprava zdarma v ČR u Objednávek od 1500 Kč


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě NOSTRA safety s.r.o., se sídlem Staroměstská 1077, 738 01 Frýdek-Místek, IČ 27808874, zapsaná u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 30281(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů